VIDEO Rapper Jay Z vydá 30. júna album 4:44

NETKY.SK • 19 Jún 2017, 14:47 • 2 min
VIDEO Rapper Jay Z vydá 30. júna album 4:44

BRATISLAVA - Americký rapper Jay Z vydá 30. júna nový album s názvom 4:44. Nahrávka bude dostupná prostredníctvom streamovacej služby Tidal.

slovakia

left justify in out

Tracklist zatiaľ nie je známy. Zástupcovia spoločnosti tiež nedávno informovali o novom filme 4:44, ktorý produkuje práve Tidal. V novinke si zahrajú napríklad Mahershala Ali, Lupita Nyong’o alebo Danny Glover. Fanúšikovia a fanúšičky si už môžu pozrieť trailer snímky, v ktorom je možné počuť časť skladby Adnis 47-ročného rappera.

Jay Z, vlastným menom Shawn Corey Carter, sa na hudobnej scéne pohybuje od 80. rokov minulého storočia. Debutoval však až v roku 1996, keď vydal album Reasonable Doubt. Ten je spolu s nahrávkami The Blueprint (2001) a The Black Album (2003) v rebríčku 500 najlepších albumov všetkých čias podľa magazínu Rolling Stone. V súčasnosti má na konte dvanásť sóloviek, dva spoločné albumy so spevákom R. Kellym a po jednom s rockovou kapelou Linkin Park a rapperom Kanyem Westom.

 

Okrem toho vydal viacero kompilácií a získal zatiaľ 21 cien Grammy. So zatiaľ poslednou štúdiovkou Magna Carta... Holy Grail (2013) sa mu po prvý raz podarilo dobyť britský albumový rebríček. Nedávno ho uviedli do Skladateľskej siene slávy.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies