VIDEO Putin sa ponoril na dno Čierneho mora pri pobreží Krymu

NETKY.SK • 18 August 2015, 19:10 • 2 min
VIDEO Putin sa ponoril na dno Čierneho mora pri pobreží Krymu

SEVASTOPOL - Ruský prezident Vladimir Putin sa dnes ponoril v batyskafe na dno Čierneho mora pri pobreží Krymu, aby si pozrel zvyšky lodí z 11. storočia, informovala agentúra TASS.

slovakia

left justify in out

Televízny kanál Life News odvysielal rozhovor Putina s kontrolným strediskom. Šéf Kremľa z batyskafu odkázal, že sa pozerá na fragmenty sudov, pravdepodobne byzantských, ako aj na veľké množstvo amfor a iných objektov.


Putin taktiež povedal, že tento ponor je "veľmi dobrou príležitosťou opäť sa presvedčiť o tom, aké hlboké sú naše historické korene, aké hlboké sú naše dejiny vzťahov s celým svetom".


Putin sa neskôr vyjadril aj k ukrajinskej kríze, informovala agentúra Reuters. Obvinil vládu v Kyjeve z najnovšej vlny bojov medzi vládnymi silami a proruskými separatistami na východe Ukrajiny.


"Bohužiaľ, momentálne sme svedkami eskalácie konfliktu a vinu nenesie domobrana v Donbase, ale opačná strana... Dúfam, že nedôjde k priamym stretom vo veľkom meradle," dodal šéf Kremľa.

 

 

Posted by RT on 18. august 2015



 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies