VIDEO Prvé sekundy útoku na koncerte Eagles of Death Metal v Paríži

NETKY.SK • 16 November 2015, 11:30 • 2 min
VIDEO Prvé sekundy útoku na koncerte Eagles of Death Metal v Paríži

PARÍŽ - Na internete sa objavilo video, ktoré zachytilo prvé sekundy desivého útoku teroristov. Najprv to vyzeralo ako súčasť šou, no ľudia hneď zistili, že sú v dianí brutálneho útoku islamských radikálov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Bubeník Julian Dorio z americké Atlanty hral v piatok večer s americkou death metalovou kapelou Eagles of Death Metal v koncertnej sále Bataclan v Paríži. Na tento koncert len tak skoro nezabudne. Dorio v skutočnosti so skupinou nezvykne hrávať. Vybrali si ho len pre svoje európske turné, informoval jeho brat Michael denník Atalnta Journal Constitution.

 

Podľa Michaela kapela nastúpila na pódium hneď po predskokanoch. Potom uvideli muža so samopalom v rukách ako začal strieľať do ľudí. “Veľa toho nevideli, pretože na nich svietili javiskové svetlá. No hneď sa rozutekali do zákulisia. Potom sa im podarilo dostať na ulicu. Odtiaľ utekali tak dlho až našli policajnú stanicu, kde sa schovali”, uvádza Michael Dorio.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies