VIDEO Procházka sa na plese pustil do Šarkana

NETKY.SK • 20 Február 2015, 10:55 • 2 min
VIDEO Procházka sa na plese pustil do Šarkana

BRATISLAVA – Predseda strany Sieť Radoslav Procházka si naozaj neberie servítky pred ústa! Na prvom plese jeho strany nič nedaroval moderátorovi.

slovakia

left justify in out

Ples členov a priateľov strany Sieť sa konal na Valentína. Večer moderoval Peter Novák, ktorý je verejnosti známy pod prezývkou Šarkan. Na úvod plesu mu zobral mikrofón sám predseda strany Procházka a nešetril ani moderátora.

 

“Dobrý večer, priatelia. Vitajte na prvom plese Siete. Dnes sme sa tu zišli pestrá zostava aj vekovo, aj zemepisne, aj inak. Ale spájajú nás dve veci podľa mňa," povedal predseda Siete Procházka a dodal: “Jedna je tá, že sme tu ľudia, ktorí majú radi našu stranu a rôzne jej pomáhajú. Nie vždy sa to každému podarí, ale to teraz nejdeme rozmazávať. A druhá, že sme tu väčšina, ktorá nemá skutočných priateľov a v sobotu večer na Valentína sú odkázaní na to, aby založili politickú stranu, cez pol republiky sa trepali niekde do hotela, kde dostanú Vermut a rezeň so zemiakmi, a ako moderátora zabudnutú starnúcu hviezdu akože šoubiznisu.”

 

Moderátor plesu Šarkan zareagoval veľmi vtipne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies