VIDEO Polícia zadržali fanúšika, ktorý mincou zranil "svojho" Brunta

NETKY.SK • 23 Február 2016, 15:14 • 2 min
VIDEO Polícia zadržali fanúšika, ktorý mincou zranil "svojho" Brunta

READING - Anglická polícia zadržala osobu, ktorá je pravdepodobne zodpovedná za zranenie futbalistu West Bromwichu Albion Chrisa Brunta.

slovakia

left justify in out

Muža vyšetrujú v súvislosti s incidentom po sobotňajšom zápase 5. kola futbalového Anglického pohára (FA Cupu) v Readingu, keď Brunta v blízkosti ľavého oka zasiahla minca hodená niektorým z fanúšikov jeho vlastného tímu pri ďakovačke po prehre 1:3.


"Ľudia si asi myslia, že hádzať mince na vlastných hráčov je v poriadku. Som znechutený. Platia veľké peniaze, aby videli zápas, a zopár jednotlivcov celý zážitok pokazí," citovala BBC Brunta, ktorý utrpel tržnú ranu.


Hádzanie drobných predmetov na trávnik sa stalo koloritom víkendových zápasov FA Cup-u. V nedeľu na Stamford Bridge domáci priaznivci FC Chelsea tiež zasypali hráčov hosťujúceho Manchestru City mincami. Objavil sa aj zapaľovač, jeho majiteľa identifikovali a vzali do väzby.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies