Ronaldo odkázal vedeniu Juventusu jasnú správu! Ako vyzerá jeho budúcnosť u "starej dámy"?

NETKY.SK • 16 Júl 2021, 15:23 • 2 min
Ronaldo odkázal vedeniu Juventusu jasnú správu! Ako vyzerá jeho budúcnosť u "starej dámy"?

Špekulácie o odchode Cristiana Ronaldo z Juventusu Turín sa definitívne nenaplnia. Portugalský útočník vedeniu klubu z dovolenky potvrdil, že 25. júla bude prítomný v tréningovom centre "Bianconeri" v Continassa da Allegri. Tridsaťšesťročný kanonier má v Turíne ešte rok platnú zmluvu.

slovakia

left justify in out

Po skončení minulej sezóny CR7 nebol spokojný až so štvrtým miestom v konečnej tabuľke Serie A a nenaplnením majstrovských ambícií. Rovnako bol sklamaný zo skorej rozlúčky s Ligou majstrovv osemfinále a šepkalo sa o jeho odchode.

 

img

 

Neskôr na majstrovstvách Európy sa rozlúčil ako člen tímu obhajcu trofeje z Portugalska rovnako už v osemfinálovej fáze, napriek tomu sa s piatimi gólmi stal najlepším strelcom šampionátu.

 

"Juve ma môže očakávať. Cieľom je zisk pohára," odkázal v krátkej správe nestarnúci Ronaldo, cituje ho portál gazzetta.it.


Na lavičke Juventusu zostal ako tréner Massimiliano Allegri, ktorý prvých hráčov na tréningu pred novou sezónou privítal už 16. júla. Zatiaľ má k dispozícii iba talianskych hráčov bez legionárov doplnených o futbalistov z kádra do 23 rokov. Tí všetci sa podrobili vstupným lekárskym testom.

 

img

 

Talianske zdroje však informujú o skoršom príchode k tímu aj niekoľkých zahraničných hráčov ako sú Paulo Dybala, Arthur a Weston McKennie. Doplnili ich aj futbalisti, ktorí sa vrátili z hosťovaní - Mattia Perin, Luca Pellegrini a Daniele Rugani.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies