VIDEO Opitého vodiča zadržala polícia, za volant si potom sadla jeho žena - bola na tom ešte horšie

NETKY.SK • 28 Marec 2017, 16:58 • 2 min
VIDEO Opitého vodiča zadržala polícia, za volant si potom sadla jeho žena - bola na tom ešte horšie

TEKOVSKÉ LUŽANY – V obci Tekovské Lužany sa odohrala parodická situácia, na konci ktorej obaja manželia skončili v policajnej cele.

slovakia

left justify in out

Deň si spríjemnili zopár pohárikmi alkoholu, keď muž zrazu dostal chuť na cigaretu a vybral s do obchodu autom. Na ceste ho ale zastavili policajti, keďže si jeho vozidlo pamätali, ako aj to, že dotyčný vodič má odobrané doklady a zákaz šoférovať.

 

Ako informovala TV Markíza, privolaní obvodní policajti dali mužovi fúkať a namerali 1,6 promile. Pred tým, ako ho odviedli do cely, sa ho spýtali, kto môže prísť jeho auto vydvihnúť. Muž zavolal svoju ženu. Nasledoval šok.


Všetko by jej prešlo. Pani si sadla za volant a už s autom odchádzala. Nedostala sa však ďaleko, keďže ju natrel vlastný manžel. Mužom zákona rozhorčene povedal, že ona predsa pila s ním.

Ženu teda zastavili a nafúkala ešte viac ako on. V cele tak skončila aj ona.

 

 

Päťdesiatšesť ročná žena bola obvinená z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a muž (39) čelí navyše aj obvineniu z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies