VIDEO Ohryzená ruka, tvár ako bábka alebo desivá halloweenská hlava. Videá tejto vizážistky vyrážajú dych

NETKY.SK • 30 Október 2017, 16:00 • 2 min
VIDEO Ohryzená ruka, tvár ako bábka alebo desivá halloweenská hlava. Videá tejto vizážistky vyrážajú dych

Srbská vizážistka a filmová maskérka Mirjana Kika Miloševičová uchvacuje ľudí svojimi videami. Mení sa v nich na hrôzu naháňajúcu ženu, ktorej chýba pol hlavy alebo bábkovú postavičku z animovaného filmu. Čo dokázala v inom videu vykúzliť na svojej ruke, je priam neuveriteľné...

slovakia

left justify in out

Miloševičová má 35 rokov, pochádza zo srbského mesta Smederevo a medzi špičkových body painterov sa vypracovala ako samouk, píše server Novinky.cz. Že však strčí do vrecka nejedného vyučeného majstra v odbore, sa môžete presvedčiť aj sami. Tieto premeny totiž vyrážajú dych!

 

Video k zajtrajšiemu Halloweenskemu sviatku zverejnila iba pred desiatimi dňami a už má vyše 139-tisíc zhliadnutí. Myslíme si, že takto namaľovaní by ste vyčnievali na každej strašidelnej párty!

 

K jedným z najúžasnejších patrí aj toto video o tom, čo všetko sa dá vykúzliť na ruke. Ilúzia ohryzenej ruky je vskutku dokonalá a vám spadne sánka. Nečudo, na youtube si ho pozrelo už vyše 11 miliónov ľudí.

 

 

Čerstvá je aj jej premena na postavičku ženícha Viktora z animovaného filmu Mrtvá nevesta, ktorý režírovali Američania Tim Burton a Mike Johnson. Nám neostáva nič iné, len zložiť pomyselný klobúk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies