Lewandowski je nespokojný s nákupmi Bayernu, chce hotových hráčov

NETKY.SK • 4 August 2019, 15:34 • 2 min
Lewandowski je nespokojný s nákupmi Bayernu, chce hotových hráčov

MNÍCHOV - Útočník Bayernu Mníchov Robert Lewandowski vyzval svoj klub, aby v prestupovom období priviedol hráčov, ktorí okamžite pozdvihnú úroveň mužstva.

slovakia

left justify in out

Reagoval tak na prehru Bavorov s Borussiou Dortmund 0:2 v nemeckom futbalovom Superpohári.

 

Lewandowski označil za príčinu neúspechu neskúsenosť mladých hráčov, ktorí prišli na trávnik z lavičky. "Mladíci majú potenciál, to je pravda. Lenže niekedy je treba posilniť káder niekým, kto okamžite pomôže tímu," povedal. Bayern získal v priebehu leta zatiaľ iba francúzskych obrancov Benjamina Pavarda a Lucasa Hernandeza, naopak v tíme skončili Arjen Robben, Franck Ribéry, James Rodríguez, Mats Hummels i Rafinha.

 

"Práve v dueli s Dortmundom sme mohli presne vidieť, čo sa môže stať, ak príde na ihrisko pripravený profesionál. Tento zápas sme si prehrali sami," doplnil. Podľa nemeckých médií Bayern intenzívne pracuje na príchode Leroya Saneho z Manchestru City.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona