VIDEO Objavila sa už v poradí tretia kompromitujúca nahrávka Andreja Babiša

NETKY.SK • 9 Máj 2017, 07:57 • 2 min
VIDEO Objavila sa už v poradí tretia kompromitujúca nahrávka Andreja Babiša

PRAHA – Kauzy okolo českého ministra financií sa prehlbujú, na internete sa objavila tretia zvuková nahrávka.

slovakia

left justify in out

V predošlých dvoch sa vulgárne vyjadruje na adresu svojich kolegov z parlamentu a s teraz už bývalým novinárom Mladej Fronty Dnes dohadujú aké články vyjdú v najbližšom čase o jeho odporcoch.  

 

Tretia nahrávka zachytáva dialóg medzi českým ministrom financií a novinárom, ktorý Babišovi predložil dokumenty pochádzajúce z policajného vyšetrovania, ktoré majú poškodiť vládnu stranu ČSSD.

 

 

Babiš svoj hlas z nahrávky nepopiera, no obhajuje sa tým, že sa stal obeťou nastrčeného agenta. Babiš sa vyjadril, že je veľmi pravdepodobné, že celé spiknutie s nahrávkami voči jeho osobe má na svedomí podsvetie.

 

Premiér Bohuslav Sobotka podal návrh na odvolanie Babiša pre ovplyvňovanie médií a pre krátenie daní. Prezident Zeman vyhlásil, že odvolanie by bolo v rozpore s koaličnou zmluvou a rozhodnutie oznámi budúci týždeň. Aby odvolanie nadobudlo právoplatnosť je nevyhnutné vypovedať koaličnú zmluvu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies