VIDEO Nový elektromobil od Tesly má tlačidlo "šialený mód", toto sa stane keď sa stlačí

NETKY.SK • 28 Január 2015, 17:12 • 2 min
VIDEO Nový elektromobil od Tesly má tlačidlo "šialený mód", toto sa stane keď sa stlačí

NEW YORK – Tesla uviedla na trh Model S s dvomi motormi na konci minulého roka. Oproti jednomotorovému Model S má neuveriteľnú akceleráciu.

slovakia

left justify in out

Štandardný Model S má zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 5,9 sekundy, čo nie je vôbec zlé, ale dvojmotorová verzia Modelu S je na tom ešte lepšie a na stovku zrýchli za neuveriteľných 3,2 sekundy.

 

Takýto druha akcelerácie je porovnateľný s najdrahšími športiakmi na svete ako napríklad Lamborghini, Ferrari, alebo dokonca aj McLaren F1.

 

Kanál na YouTube DragTimes, ktorý testuje zrýchlenie a vytvoril kompiláciu videí s reakciami ľudí, ktorí sedeli v novom modely auta Tesla po tom, čo vodič stlačil tlačidlo tzv. „šialeného módu“.

 

Do „šialeného módu“ sa môžete v novej Tesle dostať tak, že auto úplne zastavíte, stlačíte tlačidlo na digitálnej konzole a vozidlo okamžite zrýchli na 100 až 120 km/h za niekoľko divokých sekúnd.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies