VIDEO Nevinný muž sedel vo väzení 21 rokov, teraz o jeho živote točia film

NETKY.SK • 18 August 2017, 19:24 • 2 min
VIDEO Nevinný muž sedel vo väzení 21 rokov, teraz o jeho živote točia film

NEW YORK - V roku 1980 bol Colin Warner neprávom zatknutý a obvinený z vraždy Maria Hamiltona, 16-ročného chlapca zo strednej školy v Brooklyne v New Yorku.

slovakia

left justify in out

O 21 rokov neskôr po opätovnom prešetrovaní prípadu sa zistilo, že vrahom je Norman Simmonds. Ten sa ku skutku už predtým priznal, avšak jeho čestné vyhlásenie nebolo považované za dostatočný dôkaz. Neuveriteľné...

 

Prvého februára 2001 Warnera prepustili a o rok neskôr požiadal o odškodnenie vo výške dva milióny dolárov. Jeho šokujúci životný príbeh sa teraz mení na film s náznom Crown Heights.

 

 

Colin sa zdôveril, že potom ako vyšiel z väzenia, sa pre neho svet veľmi zmenil. Poukázal najmä na mobilné telefóny. Moderné technológie sú pre neho veľkou neznámou a utrpením.

 

"Mobilný telefón je pre mňa skúška sama o sebe, všetky techlonógie, ktoré prišlo po mobilnom telefóne, posúvam mojej žene,“ uviedol Colin.

 

Priznal, že justičným systémom je stále "otriasaný" nedôveruje mu. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies