VIDEO Neuveriteľný moment: Stovka ľudí nadvihla autobus a vyslobodila spod neho muža

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 17:50 • 2 min
VIDEO Neuveriteľný moment: Stovka ľudí nadvihla autobus a vyslobodila spod neho muža

LONDÝN – Toto je dramatický moment, keď desiatky ľudí nadvihlo autobus, aby vyslobodili muža, ktorý sa po nehode ocitol pod ním.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatpäťročný muž na jednokolesovom bicykli sa zrazil s autobusom 212 na Hoe Street v londýnskej časti Walthamstow.

 

K nehode prišlo podľa britských médií asi sto ľudí, ktorým sa podarilo dostať autobus preč z jeho nôh. Napriek tomu však utrpel vážne zranenia, nie je však v ohrození života.

 

 

Bushra Khalid videla celú situáciu na vlastné oči. „Všetci sme traumatizovaní. Počuli sme hlasný výkrik a videli sme jeho nohy a dredy pod kolesami. V tvári mal obrovskú bolesť,“ povedala Khalid pre noviny Local London a dodala: „Každý začal kričať a plakať zároveň. Z nôh mu zišla koža a videli sme jeho kosti."

 

img

 

„Muselo tam byť aspoň 50 ľudí, ktorí z neho zdvihli autobus. Bolo to neuveriteľné. Pani, ktorá mala kurz prvej pomoci sa o neho starala, dúfam že je v poriadku,“ opísala neuveriteľný moment Bushra.

 

img

 

Polícia bola na miesto činu privolaná o 17:50 miestneho času vo štvrtok 28. mája. „Muža hospitalizovali v nemocnici vo východnom Londýne a je v stabilizovanom stave. Polícia nikoho nezatkla,“ povedala hovorkyňa polície.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies