MS v hokeji: Roztržky v českom tíme! Dominik Simon opustil šampionát

NETKY.SK • 18 Máj 2022, 13:56 • 2 min
MS v hokeji: Roztržky v českom tíme! Dominik Simon opustil šampionát

TAMPERE – V hokejovom tábore u našich susedov to poriadne vrie! Na tréningu údajne prišlo k roztržke medzi Dominikom Simonom a Filipom Hronekom.

slovakia

left justify in out

Českému tímu sa nedarí na ľadovej ploche a ani v kabíne

 

Po nepríjemnej prehre s Rakúskom prišla pre Čechov ďaľšia nepríjemna správa. Na tréningu malo údajne prísť k potyčke medzi Dominikom Simonom a jeho spoluhráčom Filipom Hronekom. Dominik Simon opustil dejisko hokejového šampionátu pre osobné dôvody.

 

Dominik opustil šampionát ešte pred zápasom s Rakúskom. O jeho odchode hokejový svet informoval generálny manažér českého národného tímu Petr Nedvěd.  Dominik sa odpojil od tímu z osobných dôvodov. Je to pre nás strata, ale vplyv na chod mužstva to nemá. Prosto sa stalo."

 

Dôkladnejšie priblížil informáciu o Dominikovej a Filipovej roztržke hokejový expert Miroslav Horák.

 

„Poviem to tak, ako to ku mne prišlo z niekoľkých zdrojov, takže to asi výmysel nebude. Údajne malo dôjsť k fyzickému incidentu medzi Dominikom Simonom a Filipom Hronekom. Je to síce nezvyklý jav, no občas sa to stáva. Takáto situácia si vyžaduje riešenie, čo sa aj stalo, Simon opustil výpravu," povedal Horák v štúdiu iSport.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies