VIDEO Najhoršia lúpež v tomto storočí: Zlodeji sa nechali predavačom presvedčiť, aby sa vrátili neskôr

NETKY.SK • 25 Október 2018, 13:28 • 2 min
VIDEO Najhoršia lúpež v tomto storočí: Zlodeji sa nechali predavačom presvedčiť, aby sa vrátili neskôr

Tomu by jeden neuveril. Belgickí lupiči zrejme veľkou bystrosťou neoplývali.

slovakia

left justify in out

Belgičania žasnú nad prípadom, ktorý sa v ich krajine odohral počas víkendu. Šestica zlodejov sa totiž rozhodla prepadnúť obchod s elektronickými cigaretami. Učinili tak ale o 15:00, čo podľa majiteľa nebol ten najvhodnejší čas.

 

Vynaliezavý a odvážny muž v predajni s cigaretami sa zachoval neuveriteľne duchaprítomne. Ničoho sa nezľakol a s chladnou hlavou lupičom oznámil, že si vybrali na krádež zlý čas, pretože teraz ešte nemá dostatok peňazí. Odporučil im preto, aby sa vrátili neskôr, okolo pol siedmej večer. Šestica mladých mužov jeho návrh ochotne poslúchla a z obchodu odišli.

 

Medzi tým majiteľ, samozrejme, kontaktoval políciu. Muži zákona nepredpokladali, že zlodeji sa ešte vrátia. Na to ale predavač skonštatoval, že by si tým nebol taký istý, nakoľko skutočne nešlo o veľmi bystrých ľudí. Polícia v civile preto prišla do obchodu a čakala, čo sa bude diať.

 

Je to priam neuveriteľné, ale lupiči napokon dorazili. Síce v miernom predstihu, no predsa. To ich už ale spacifikovali policajti ukrývajúci sa v kancelárii majiteľa. Zatknúť sa podarilo všetkých 6 „dômyselných“ výtržníkov, pričom jeden z nich ešte nebol plnoletý. Momentálne ich čaká súd a potom zrejme väzenie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies