VIDEO Mladý chlapec je ako sova. Otočí hlavu dozadu

NETKY.SK • 31 December 2017, 07:00 • 2 min
VIDEO Mladý chlapec je ako sova. Otočí hlavu dozadu

Štrnásťročný Sameer Khan z pakistánskeho mesta Karáči má neobvyklú schopnosť. Svoju hlavu dokáže otočiť o neuveriteľných 180 stupňov.

slovakia

left justify in out

"Mal som šesť alebo sedem rokov, keď som videl v jednom z amerických hororov muža, ktorý dokázal otočiť hlavu a  dívať sa dozadu. Fascinovalo ma to, a tak som to začal trénovať. Za pár mesiacov som to dokázal tiež," píše server Novinky.cz.

 

"Matka mi vždy dala facku a varovala ma, že si môžem poškodiť krčnú chrbticu. Po čase však zistila, že mám dar od Boha," zveril sa agentúre AP.

 

Jeho veľkým snom je uchytiť sa v Hollywoode a hrať v hororoch, teraz má však iné starosti. Jeho otec nedávno ochorel a Sameer ukončil štúdium a pripojil sa k tanečnej skupine, aby sa postaral o svoju rodinu.

 

"Pracujem, aby som uživil rodinu. Nechcem, aby moje štyri sestry museli pre nedostatok financií ukončiť štúdium," povedal.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies