VIDEO Mladík so zbraňou prepadol obchod. Kovboj si zložil okuliare a ...

NETKY.SK • 30 Apríl 2018, 07:56 • 2 min
VIDEO Mladík so zbraňou prepadol obchod. Kovboj si zložil okuliare a ...

MONTERREY - Obrovskú dávku chladnokrvnosti preukázal postarší Mexičan v kovbojskom klobúku, keď do obchodu, ktorý mu patrí, vtrhol mladík so zbraňou v ruke. Muža to nevyviedlo z miery, zložil si okuliare, počkal si na správnu chvíľu a muža odzbrojil.

slovakia

left justify in out

Dramatické udalosti zachytili bezpečnostné kamery minulý pondelok v mäsiarstve Cames Cares v mexickom Monterrey. Hlavným hrdinom sa stal 53-ročný Reynaldo Cárdenas, majiteľ mäsiarstva, píše server Novinky.cz.

 

Pokojne postával pri pokladni a z miery ho nevyviedol ani lupič, ktorý vtrhol do obchodu. Keď naň mladík zamieril zbraňou, muž si iba sal dole okuliare a čakal, kým sa k nemu lupič otočí chrbtom.

 

V tej chvíli sa naňho vrhol a po chvíli mu vytrhol zbraň z ruky. Spoločne s ďalšími zamestnancami sa im podarilo lupiča spacifikovať a počkať na políciu.

 

Video z odvážneho zákroku zverejnil jeho syn David, ktorý bol v tom čase v banke. Vidieť takto otca mu dodalo silu. „Že to je naše miesto a že nenecháme ľudí len tak si od nás brať,“ povedal serveru Star-Telegram.

 

Video už videli desiatky tisíc ľudí a Cárdenasovi už nepovedia inak ako "kovboj hrdina"  alebo "ten v kovbojskom klobúku". „Lupič mal tušiť, čo príde, keď si kovboj dal okuliare dole,“ poznamenal trefne jeden z komentátorov na facebooku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies