VIDEO Matka chcela svojim deťom demonštrovať, že Boh existuje a úmyselne ohrozila ich životy: Urobila niečo strašné!

NETKY.SK • 27 Marec 2018, 13:01 • 2 min
VIDEO Matka chcela svojim deťom demonštrovať, že Boh existuje a úmyselne ohrozila ich životy: Urobila niečo strašné!

Ak máte vieru, Boh vás ochráni. Toto tvrdenie sa matka dvoch detí rozhodla demonštrovať v praxi.

slovakia

left justify in out

Viera je dobrá vec. Každý z nás potrebuje v niečo veriť. Niekto v Boha, iný v osud, moc talizmanu... Človeku to dáva silu a často aj odvahu v situáciách, s ktorými si sám nevie poradiť. Aj v tomto prípade sa však treba riadiť heslom, že všetkého veľa škodí. Každé svoje presvedčenie by sme totiž mali uplatňovať v tolerovateľných a prípustných medziach. Tým sa však vymkla 25-ročná matka dvoch detí z USA.

 

Bakari Warrenová pochádza z Georgie, kde sa incident aj odohral. V aute viezla svoje dve deti vo veku 5 a 7 rokov. Nie je jasné, aká debata presne prebiehala v kabíne automobilu počas jazdy na frekventovanej križovatke, no jej výsledok vyústil do dopravnej nehody. Fanaticky veriaca matka sa totiž rozhodla svojim deťom dokázať, že Boh skutočne existuje a chráni ich, preto úmyselne narazila do betónového stĺpu!

 

Po príchode polície na miesto nehody sa zistilo, že našťastie nedošlo k žiadnym vážnym zraneniam. Bakari sa, samozrejme, k príčine incidentu odmietla vyjadriť. Prezradili ju až deti. Keď si polícia vypočula ich verziu, nemohli tomu uveriť. Matka spôsobila haváriu len preto, aby im ukázala, že pokiaľ budú naozaj presvedčení vo viere, nič sa im nemôže stať!

 

Bakari sa k činu nakoniec priznala. Polícia ju uväznila a deti putovali do opatery starých rodičov. Zhrozený seržant nad prípadom krútil hlavou a vyjadril sa, že stačilo skutočne málo na to, aby nehoda skončila oveľa tragickejšie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies