VIDEO Marián Hossa chcel iba pomôcť, nové reprezentačné dresy si už v zápase ale neoblečie

NETKY.SK • 8 September 2018, 12:00 • 2 min
VIDEO Marián Hossa chcel iba pomôcť, nové reprezentačné dresy si už v zápase ale neoblečie

BRATISLAVA - Vo štvrtok Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) predstavil nové logo a dresy nášho národného tímu. Nový vizuál začali ľudia na sociálnych sieťach okamžite komentovať a hodnotiť, žiaľ, v mnohých prípadoch sa kreativita autorov nestretla s pochopením.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Autori vizuálu argumentujú tým, že v minulosti bol slovenský hokej reprezentovaný viacerými logami - zväz mal svoje logo, na dresoch slovenského tímu bol štátny znak, reprezentácia mala svoj symbol a podobne. Novým vizuálom by malo dôjsť k zjednoteniu, odznelo na tlačovej konferenci.

 

FOTO+VIDEO Toto logo budú mať naši hokejisti na hrudi! Mariána Hossu nový vizuál dresov slovenskej reprezentácie oslovil

 

Logo autora Petra Kačenku pomohol vo štvrtok prezentovať aj dlhoročný slovenský reprezentant a trojnásobný víťaz Stanleyho pohára v drese Chicaga Marián Hossa. "Páči sa mi myšlienka so zdvihnutými hokejkami, symbolizuje to víťaznú atmosféru. Keď sme hrali v národnom tíme s chalanmi, tak sme po góloch a víťazstvách dvíhali hokejky. S logom som spokojný, je moderné, výstižné, verím, že sa bude páčiť aj ostatným," prezradil 39-ročný rodák zo Starej Ľubovne.

 

img

 

Jeden z najúspešnejších Slovákov v zámorskej profilige v máji oznámil zo zdravotných dôvodov ukončenie profesionálnej hráčskej kariéry. V NHL si získal veľké uznanie a považujú ho za jedného z najlepších útočníkov. Už dlho bojuje s agresívnou alergiou na výstroj. Užíval silné lieky, ale ťažkosti sa stupňovali. Po rokoch sa aj s rodinou vrátil na Slovensko, dokončil práce na dome a je aj úspešným developerom. Na prezentácii sa zdržal iba krátko, rozhovor pre zástupcov médií vám ponúkame v plnom znení.

 

 

 

 


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies