VIDEO Lenivosť? Žena kočíkovala svoje dieťa z auta, ľudia ju odsúdili

NETKY.SK • 25 August 2016, 15:21 • 2 min
VIDEO Lenivosť? Žena kočíkovala svoje dieťa z auta, ľudia ju odsúdili

KARAGANDA - Mamička identifikovaná iba ako Anastasia, zožala nechcenú pozornosť a kritiku verejnosti, po tom ako zverejnila video, v ktorom kočíkuje svoje dieťa z okna sediac v aute.

slovakia

left justify in out

Scéna, ktorá pôsobí veľmi nebezpečne sa konala na parkovisku v meste Karaganda v strednom Kazachstane. Video natočil rodinný priateľ, ktorý matku s dieťaťom v tom čase sprevádzal.

 

Dieťatko z kočíka hľadí na svoju mamu, ako jednou rukou šoféruje vystrčená z okna. Situácia, v ktorej sa mohlo čokoľvek zomlieť, šokovala a pobúrila verejnosť.

 

 

"Aké bezohľadné správanie!“ komentoval video jeden z divákov. "Čo ju to napadlo? Čo ak by sa malému niečo stalo?“ vyjadrila sa iná žena. "Porušila všetku pravidlá bezpečnosti a ohrozila vlastné dieťa!" pohoršoval sa ďalší.

 

Anastasia neskôr reagovala na množstvo karhavých komentárov a priznala, že ju toľká pozornosť prekvapila. Video na Facebooku údajne zdieľala súkromne, len pre blízky okruh ľudí, pričom malo ísť o zábavu.

 

"Môjmu synovi sa to veľmi páčilo, celý čas sa smial,“ obhájila svoje konanie. „Video nepatrilo verejnosti, ale niekto ho bez povolenia prebral. Urobili zo mňa idiota, ale ja milujem svojho syna a nikdy by som ho nevystavila nebezpečenstvu,“ dodala.

 

Video si dokonca všimla aj miestna polícia, ktorá informovala, že situáciu preverí.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies