VIDEO Kristína zverejnila skladbu Si pre mňa best

NETKY.SK • 13 Apríl 2016, 11:38 • 2 min
VIDEO Kristína zverejnila skladbu Si pre mňa best

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Kristína zverejnila skladbu Si pre mňa best. O text sa postaral Kamil Peteraj, o hudbu zas Martin Kavulič.

slovakia

left justify in out

"Skladbu Si pre mňa best vnímam ako mladistvé vyznanie lásky. Autormi tejto pesničky sú Kamil Peteraj a Martin Kavulič, jej atmosféra sa nesie vo sviežom letnom rytme. Verím že sa v nej nájdu tí, ktorí majú radi spontánnu zábavu. O fotografie k piesni sa mi postarala vynikajúca fotografka Petra Ficová, s ktorou veľmi rada spolupracujem. Styling som zverila do rúk Jane Thomas a módnej návrhárke Jane Gavalcovej, vizáž Lucii Ružovej," uviedla interpretka.

 

Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť na nový album, ktorý 28-ročná speváčka v súčasnosti pripravuje. "Pieseň Si pre mňa best je z pripravovaného albumu. Už je na svete aj druhý singel, ktorý predstavíme fanúšikom čoskoro. Verím, že sa im tieto aj ďalšie pesničky z nového albumu budú páčiť," vyjadrila sa Kristína.

 

Rodáčka zo Svidníka nedávno dostala päťnásobnú platinovú platňu za výberovku Tie Naj (2014). "Pri nahrávaní ma prekvapil distribútor Martin Hanuska a odovzdal mi platinovú platňu. Veľmi ma to teší, aj preto, že v dnešnej nepriaznivej dobe na predaj nosičov sa moje CD Tie naj už dlhodobo veľmi dobre predáva. Beriem to ako znak toho, že sa ľuďom asi páči, čo robím," povedala speváčka.

 

Kristína, občianskym menom Kristína Peláková, odštartovala kariéru v roku 2007 skladbou Som tvoja, ktorú nahrala s rapperom Opakom z formácie AMO. V roku 2008 prespievala pieseň Beáty Dubasovej Vráť mi tie hviezdy, ktorú zaradila aj na svoj debutový album …ešte váham (2008). Neskôr sa zapojila do národného kola Eurovízie, kde uspela s piesňou Horehronie. Slovensko následne reprezentovala v semifinálovom kole Eurovízie, ktoré sa konalo koncom mája 2010 v Nórsku. V tom istom roku vydala aj druhú štúdiovku s názvom V sieti ťa mám. Speváčka zaujala aj skladbou Life Is A Game. Tá sa stala oficiálnou piesňou majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa v roku 2011 konali na Slovensku. V roku 2012 uviedla na trh tretí album Na slnečnej strane sveta. Ako herečka sa predstavila v komédii Život je život (2015) a rozprávke Johankino tajomstvo (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies