VIDEO Krava na ľade pobavila sociálne siete

NETKY.SK • 31 Január 2018, 15:03 • 2 min
VIDEO Krava na ľade pobavila sociálne siete

BRATISLAVA – Bolo koze dobre, išla na ľad tancovať – toto porekadlo pozná asi každý. V Rusku sa niečo podobné hovorí o krave. V Číne zasa natočili video, v ktorom akási zatúlaná krava na zľadovatenej ceste márne zápasí s gravitáciou.

slovakia

left justify in out

V strednej Európe máme neobvykle teplý január, ale na iných miestach nášho klimatického pásma o zimné radovánky núdzu nemajú. Platí to aj o časti Číny, odkiaľ pochádza video s kravou, ktorá sa šmýka dole kopcom v bližšie neurčenom meste. Ako vidno, nedarí sa jej zostať na nohách ani napriek tomu, že ich má podstatne viac ako človek.

 

Verme, že príhoda dopadla dobre a úbohé zviera neprišlo ani po skončení natáčania k nijakej ujme. Pravda, kontext natočeného záberu nepoznáme a pre vlastné uspokojenie nám zostáva dúfať, že hlasy na ňom nepatria pracovníkom bitúnka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies