VIDEO Kollár reaguje na Kočnera: Je jasne preukázané, že je mafián

NETKY.SK • 8 Apríl 2016, 12:33 • 2 min
VIDEO Kollár reaguje na Kočnera: Je jasne preukázané, že je mafián

BRATISLAVA – Slovná vojna medzi známym podnikateľom a poslancom Borisom Kollárom a podnikateľom Mariánom Kočnerom pokračuje. Predseda strany Sme Rodina sa vrátil z dovolenky a nahral video, v ktorom prehovoril o Kočnerovi.

slovakia

left justify in out

"Ja sa nebudem vyjadrovať k človeku, ktorý je na mafiánskych zoznamoch," začal Kollár na videu o Kočnerovi a dodal: "Je jasne preukázané, že je mafián. S mafiánmi obsadil Markízu. Pozrite sa, čo spravil ľuďom v Glance House spolu s Trnkom. Doživotne budú splácať hypotéku na byt, do ktorého sa ani nedostanú. takýto človek zoberie tisíc obvinení a vyhodí to na mňa a ja sa z toho mám vyviňovať?"

 

Kollár sa vyjadril aj k obvineniu, že kopal matku svojho dieťaťa. "Či som kopal matku môjho dieťaťa do brucha? To sú už také nezmyselné obvinenia, že očakávam, že príde s lopatou a povie, že Kollár zabíja svoje nenarodené deti. To je trápne a nemienim sa k takémuto človeku vyjadrovať," uzavrel Kollár.

 

Kočner sa pustil do Kollára: Mlátil budúcu matku svojho dieťaťa a môže byť zapletený do vraždy

 

 

 

Priatelia ked Kocner ,pozadie Smeru,Topky,Penta ktora vlastni plus1den a plus7dni leju na mna vedra špinavych nezmyslov prakticky dennodenne,tak to ma utvrdzuje v tom ze stojim na spravnej strane .

Posted by Boris Kollar on Thursday, April 7, 2016



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies