VIDEO Kapela Paramore predstavila skladbu Hard Times

NETKY.SK • 19 Apríl 2017, 16:44 • 2 min
VIDEO Kapela Paramore predstavila skladbu Hard Times

BRATISLAVA - Americká rocková skupina Paramore predstavila novú skladbu Hard Times, pričom tak spravila priamo s videoklipom, ktorý režíroval Andre Joffe.

slovakia

left justify in out

Pieseň je prvým singlom z pripravovaného albumu After Laughter, ktorý vyjde 12. mája. Formácia tiež zverejnila na viacerých sociálnych sieťach mysteriózne farebné umelecké fotografie, ktoré sa údajne viažu k novej štúdiovke. Tá bude ich prvou od albumu Paramore (2013) a pracujú na nej spolu s bývalým bubeníkom Zacom Farrom, ktorý kapelu opustil pred siedmimi rokmi.

 

Kapela sa v júni vydá na turné, ktoré sa začne vo Veľkej Británi a bude pokračovať v Nemecku, Francúzsku a Škandinávii. V našich končinách sa skupina predstaví 29. júna vo Viedni a na festivaloch Volt v maďarskom Soproni a Rock For People v českom Hradci Králové. 

Paramore vznikli v roku 2004 vo Frankline v štáte Tennessee. Po debutovom albume All We Know Is Falling (2005) vydali štúdiovky Riot! (2007), Brand New Eyes (2009) a spomínanú Paramore (2013), pričom s poslednou menovanou sa im podarilo dobyť americký rebríček.

 

Okrem toho vydali aj dve koncertné a štyri EP nahrávky. Medzi ich najznámejšie skladby patria Misery Business, Decode, The Only Exception, Still Into You či Ain't It Fun. Na konte majú jednu cenu Grammy, dve Kerrang! Awards, jednu MTV Europe Music Award či tri NME Awards.

Tracklist albumu Paramore - After Laughter: 


01 Hard Times
02 Rose-Colored Boy
03 Told You So
04 Forgiveness
05 Fake Happy
06 26
07 Pool
08 Grudges
09 Caught In The Middle
10 Idle Worship
11 No Friend
12 Tell Me How

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies