VIDEO Jamie T predstavil novú skladbu Power Over Men

NETKY.SK • 10 August 2016, 15:49 • 2 min
VIDEO Jamie T predstavil novú skladbu Power Over Men

BRATISLAVA - Anglický hudobník Jamie T zverejnil novú skladbu Power Over Men, ktorá sa bude nachádzať na jeho pripravovanej štvrtej štúdiovke s názvom Trick.

slovakia

left justify in out

Tá sa dostane do predaja 2. septembra, pričom 30-ročný rodák z Londýna z nej už predtým predstavil singel Tinfoil Boy aj s videoklipom. Novinka Power Over Men mala premiéru v utorok večer na BBC Radio 1. Album Trick, ktorý vznikol v Londýne a Detroite, bude obsahovať dvanásť skladieb.


Jamie T, celým menom Jamie Alexander Treays, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005. Debutoval o dva roky neskôr albumom Panic Prevention (2007), ktorý sa dostal na shortlist prestížnej Mercury Prize. Nasledovali nahrávky Kings & Queens (2009) a Carry On The Grudge (2014).

 

Medzi jeho najznámejšie single patria skladby Sheila, If You Got The Money, Calm Down Dearest a Sticks 'n' Stones. Na koncertoch vystupuje so svojou skupinou The Pacemakers.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies