VIDEO „Inteligent“ v amoku sa pokúsil utiecť z odťahovky, takto to dopadlo

NETKY.SK • 24 Október 2016, 19:22 • 2 min
VIDEO „Inteligent“ v amoku sa pokúsil utiecť z odťahovky, takto to dopadlo

DUBLIN – Niektorí ľudia páchajú veci, nad ktorými sa ostatným „zastavuje rozum.“ Jedným z takýchto „expertov“ je aj muž menom Arthur, ktorý sa pokúsil vzoprieť odťahovke.

slovakia

left justify in out

Jeho auto naložili na príves nákladného vozidla, ale Arthur sa so sankciu nemienil zmieriť. Vyskočil na príves, nasadol do auta a dupol na plyn v snahe zísť z dole.

 

Neuvedomil si, že náprava vozidla už bola pripevnená reťazami a pri jeho pokuse pohnúť autom, ho vymrštilo do vzduchu. Potom dopadol naspäť a zostal zaseknutý visieť z prívesu. Niekoľko krát zúrivo stláčal pedál, avšak zbytočne. Nepohol sa nikam.

 

Video zachytáva aj jeho ženu a deti, ktorí mu obďaleč kričia rady. „Vyjdi z auta a potlač ho Arthur,“ kričali mu.

 

Keď po konečne uvedomil, že sa naozaj nikam nepohne, vystúpil z auta a začal sa hádať s príslušníkmi dopravnej polície.

 

Neúspešný útek bol nahratý na Reddit a YouTube pod názvom: "Idiot sa snaží dostať auto z odťahovky,“ a ľudia ho komentármi vôbec nešetrili.

 

"Predpokladám, že si myslel, že spadne dozadu a pokojne si s autom odíde. S trochou šťastia si nikto nevšimne jeho poznávaciu značku, jeho tvár a nezachytí ho určite žiadna bezpečnostná kamera. A už vôbec by si ho nemusel všimnúť odťahovák, ktorý by len tak odišiel svojou cestou,“ napísal jeden zo šokovaných divákov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies