VIDEO Hrôzostrašná nehoda pri rýchlosti 306 kilometrov za hodinu!

NETKY.SK • 30 December 2013, 16:28 • 2 min
VIDEO Hrôzostrašná nehoda pri rýchlosti 306 kilometrov za hodinu!

KALIFORNIA – Ako takmer každý druh motor-športu, aj prekonávanie rekordov v pozemnej rýchlosti automobilov je mimoriadne nebezpečný koníček. Svoje by o tom vedel rozprávať aj americký jazdec Brian Gillespie, ktorý prežil neuveriteľnú nehodu svojej Hondy Insight.

slovakia

left justify in out

Brian Gillespie sa po svojej nehode počas novembrových rýchlostných pretekov pri jazere El Mirage v južnej Kalifornii druhý krát narodil. Pri pokuse o prekonanie maximálnej rýchlosti sa jeho Honda Insight z neznámych príčin dostala do šmyku. Po kolízii v rýchlosti 190 míľ za hodinu (306 km/h) jej odtrhlo prednú časť s motorom a po mnohých kotrmelcoch z auta nezostalo nič okrem bezpečnostnej klietky s jazdcom. Akoby zázrakom utrpel Brian iba drobné zranenia, z ktorých sa pomerne rýchlo zotavil. Paradoxom je, že deň pred nebezpečnou haváriou sa mu podarilo na tom istom aute prekročiť hranicu 200 míľ za hodinu (viac ako 320 km/h).

 

 

Pozrite si šokujúce video, havária bola zachytená na kameru!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies