VIDEO Hlina v parlamente: Viete čo je rap?!

NETKY.SK • 29 September 2015, 14:29 • 2 min
VIDEO Hlina v parlamente: Viete čo je rap?!

BRATISLAVA – Minulý týždeň poslanci schválili novelu zákona o vysielaní a retransmisii z dielne ministerstva kultúry, ktorá zavádza povinné kvóty na hranie slovenskej hudby. Počas rozpravy vystúpil v parlamente aj poslanec Alojz Hlina, ktorý rozprával o rape.

slovakia

left justify in out

„Slovenským hudobným dielo, ktoré sa započítava nie je doplnkové vysielanie, ale nie je ani hudobné dielo, ktoré je z väčšej časti sprevádzané hovoreným slovom,“ citoval Hlina znenie novely a dodal: „Ergo rap.“

 

„Vážení, viete čo je rap? Pán minister vy viete ešte podľa mňa čo je rap. Pán Jarjabek už asi nevie. Teraz neviem, či je to dobré alebo zlé. Na nás sa valí peklo. Čiže do tých dvadsiatich percent sa rap zarátavať nebude. Je to pomsta pána Maďariča Egovi a Rytmusovi a neviem komu,“ konštatuje Hlina.

 

„Rádiá ich buď nebudú hrať, pretože ich nemôžu vydeklarovať k tým dvadsiatim percentám, alebo ich budú hrať navyše. To bude úplné peklo. Čiže 20 bude Habera a spol. a potom pôjde ešte rap Ego Rytmus a ešte neviem kto všetko,“ dodal nezávislý poslanec.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies