VIDEO: Fínsky supertalent Kakko opäť hviezdil, z obrany Dánska si urobil dobrý deň

NETKY.SK • 16 Máj 2019, 23:47 • 2 min
VIDEO: Fínsky supertalent Kakko opäť hviezdil, z obrany Dánska si urobil dobrý deň

KOŠICE - Jeho meno už pozná celý hokejový svet. Mladík s netradičným menom Kaapo Kakko v drese Fínska podáva obdivuhodné výkony. Fíni v severskom derby zvíťazili s Dánskom 3:1 a záblesk geniality ponúkol vo štvrtkovom večernom zápase základnej A-skupiny 18-ročný supertalent, ktorý na MS dosiahol už svoj šiesty gól.

slovakia

left justify in out

Dáni v úvodnej tretine na ľade košickej Steel arény odolali fínskej aktivite a po prestávke otvorili skóre stretnutia. V presilovej hre dobre sledoval puk Morten Madsen a po viacerých odrazoch ho dopravil do siete.

 

Odpoveď favorita prišla rýchlo. V 26. min predviedol vydarený individuálny prienik talentovaný Kaapo Kakko, ktorý sa pohral s dánskou defenzívou a pripísal si šiesty gól na turnaji.

 

Druhý presný zásah Suomi pridal o deväť minút neskôr Sakari Manninen, keď sa presadil dorážkou z tesnej blízkosti. V záverečnej časti hry fínski hokejisti nedopustili komplikácie a postrážili si víťazstvo. V 52. min stanovil konečný výsledok Harri Pesonen, ktorý úspešne tečoval strelu Kakka.

 



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies