VIDEO Fenke s mláďatami sa do búdy nasťahovala pouličná mačka, potom prišiel šok!

NETKY.SK • 5 Apríl 2018, 15:27 • 2 min
VIDEO Fenke s mláďatami sa do búdy nasťahovala pouličná mačka, potom prišiel šok!

Hovorí sa, že psy a mačky sa neznášajú. Keď majú samičky všetkých zvierat mláďatá, zvyknú byť mimoriadne agresívne, aby ochránili svoje potomstvo. Príbeh, ktorý vám prinášame, dokazuje, že v prírode je omnoho viac lásky, ako by sa mohlo zdať.

slovakia

left justify in out

Nemenovaný muž, ktorý natočil šokujúce video, kúpil búdu pre svoju fenku, aby svoje šteniatka mohla porodiť v teple, suchu a cítila sa bezpečne. Malé psíky prišli na svet 1. septembra.

 

Psiu rodinku chodieval pozerať každé ráno. Siedmeho septembra objavil šokujúci nález. V búde pri jeho fenke a šteniatkach ležala neznáma pouličná mačka s čerstvo narodenými mačiatkami. Ani náznak agresivity. Obe samičky ležali pokojne a hmýrili sa okolo nich ich mladé.

 

 

Fenka vycítila situáciu a nechala cudziu mačku porodiť v jej teplom bezpečnom úkryte, myslí si majiteľ psa. "Zohrievali sa navzájom," komentoval vo videu.

 

"Ludia si budú myslieť, že klamem, ale nikto ich tam spolu nedal," vysvetlil. "Teraz máme tri štaniatka a štyri mačiatka," dodal.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies