Igor Matovič sa vyjadruje k ruskej vakcíne. Tvrdí, že na Slovensku s ním niekto hrá špinavú hru

NETKY.SK • 7 Apríl 2021, 21:29 • 2 min
Igor Matovič sa vyjadruje k ruskej vakcíne. Tvrdí, že na Slovensku s ním niekto hrá  špinavú hru

Nikdy sa nevzdávajte, lebo aj malý Dávid občas nájde ten správny kameň, ktorým zloží namysleného Goliáša, odkazuje bývalý premiér Igor Matovič.

slovakia

left justify in out

Matovič sa na sociálnej sieti rozhodol vyjadriť k laboratórnemu skúmaniu ruskej vakcíny Sputnik V, ktorú pred viac ako mesiacom nechal doviezť vojenským lietadlom z Ruska na Slovensko. 

 

Bývalý premiér v statuse píše, že "Sputnikom dnes už vo veľkom očkujú vo viac ako 50 krajinách sveta ... len na Slovensku si s ním naďalej niekto hrá svoju špinavú hru," pri čom tvrdí, že niektorým ľuďom nestačí ani "exemplárna poprava Mareka Krajčiho," ktorý nedávno odstúpil z pozície ministra zdravotníctva. 

 

"Rád by som vám napísal narovinu, aké svinstvá je niekto schopný pre dosiahnutie tohto špinavého cieľa páchať. Teraz však na to čas nie je - zatiaľ budem mlčať, ako týždne doteraz a sústredím sa na podstatu - zabrániť tomu, aby sme o Sputnik definitívne prišli. Čo je v tejto chvíli, bohužiaľ, najpravdepodobnejší scenár. Držte palce," odkazuje Matovič na sociálnej sieti.

 

ŠPINAVÁ HRA SO SPUTNIKOM Sputnikom dnes už vo veľkom očkujú vo viac ako 50 krajinách sveta ... len na Slovensku si s...

Uverejnil používateľ Igor Matovic Streda 7. apríla 2021

 

Na záver sa prirovnáva k Dávidovi, ktorý "nájde ten správny kameň, ktorým zloží namysleného Goliáša." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies