VIDEO Dvojičky, ktoré sa nevideli od narodenia, opäť spojila neuveriteľná náhoda

NETKY.SK • 30 Marec 2018, 12:00 • 2 min
VIDEO Dvojičky, ktoré sa nevideli od narodenia, opäť spojila neuveriteľná náhoda

Dve sestry, ktoré sa pred 33 rokmi dostali do detského domova v Južnej Kórei sa veľkou zhodou náhod opäť stretli v USA.

slovakia

left justify in out

Ako sa hovorí, náhody neexistujú. Ak niekoho stretnúť máte, skôr alebo neskôr do vášho života vstúpi. Podobne to bolo aj u dvoch sestier pôvodne z Južnej Kórei, ktoré sa nevideli od svojho narodenia, teda 33 rokov.

 

Amandu Dunfordovú a Katey Bennettovú postretol hneď po narodení neľahký osud. Rodičia sa o nich nedokázali postarať, preto jednu z nich položili pred brány sirotinca a druhú nechali v malom obchodíku. Obe sa teda dostali do detského domova, odkiaľ si ich adoptovali náhradní rodičia z USA. Dostali sa však do úplne iných rodín na opačných koncoch krajiny a stratili akékoľvek kontakty.

 

Nakoľko vzájomne o svojej existencii vedeli, celý život túžili po tom, aby sa mohli znova stretnúť. V pátraní však ani jedna z nich nebola úspešná, preto sa pomaly s nádejou lúčili. Zrejme ale boli nejakým spôsobom prepojené, pretože obe ženy v rovnakom veku dostali rovnaký nápad. Dať si urobiť genetické testy. A čo je šokujúce, zo všetkých spoločností v USA, ktoré sa DNA testami zaoberajú, si nezávisle na sebe vybrali tú istú!

 

Krátko na to ich spoločnosť kontaktovala. Chceli im oznámiť, že došlo k niečomu neuveriteľnému. Genetickú zhodu totiž objavili v databáze vlastnej spoločnosti. Poskytli im mená a na základe nich sa stratené sestry mohli opäť stretnúť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies