VIDEO Dievčatko pri bozkávaní okradlo pápeža

NETKY.SK • 22 Marec 2017, 19:24 • 2 min
VIDEO Dievčatko pri bozkávaní okradlo pápeža

VATIKÁN - Pápež František je vo svete veľmi obľúbený aj preto, že po dlhej dobe dal cirkvi modernejšiu a liberálnejšiu tvár. Tvrdí, že nebude súdiť homosexuálov, pobozkal nohy väzňov, utešoval obete znásilnenia a dokonca vyšiel z Vatikánu, aby nakŕmil hladných.

slovakia

left justify in out

Pápež pravidelne káže a stretáva sa s veriacimi. Na jednu z jeho posledných verejných vystúpení prišiel aj katolícky blogger známy ako Mountain Bouterac. Zobral so sebou aj svoju neter, pretože po stretnutí s pápežom tiež veľmi túžila. Strýka potom nemilo prekvapila a porušila jedno z desiatich prikázaní – Nepokradneš.

 

Keď ju zdvihol, aby ju pápež mohol pobozkať na líce, schmatla mu z hlavy bielu čiapku.


 

Hlava cirkvi to našťastie zobrala s humorom a dieťaťu odpustila. Bouterac potom situáciu zachraňoval a pápežovi čiapku vrátil.

 

Niekto v blízkom okolí vtipný okamih zachytil na kameru a sám Bouterac ho potom zverejnil na Twitteri s komentárom: "Zobral som neter na stretnutie s pápežom a ukradla mu klobúk!"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies