VIDEO Číňan sa rozhodol ísť na bicykli domov: Zistil, že ide mesiac opačným smerom

NETKY.SK • 26 Január 2017, 14:32 • 2 min
VIDEO Číňan sa rozhodol ísť na bicykli domov: Zistil, že ide mesiac opačným smerom

PEKING – Veľmi šetrný muž sa rozhodol, že sa domov dopraví na bicykli. Po mesiaci prešiel 531 kilometrov, keď sa dozvedel zlú správu. Išiel totiž zlým smerom.

slovakia

left justify in out

Pracovník nemal peniaze na lístok na vlak, aby sa vrátil domov na sviatky, a tak sa rozhodol, že pôjde domov na bicykli. O tomto kurióznom prípade informoval čínsky denník People's Daily Online.

 

To, že ide zlým smerom zistil až 21.januára, kedy ho na diaľnici zastavila policajná hliadka. Muži zákona mu povedali, že cestoval na juh a nie na sever.

 

Podľa čínskeho denníka tento muž žil niekoľko dní v internetových kaviarňach, pretože nemal prostriedky na život. Aj napriek tomu sa však rozhodol, že Čínsky nový rok strávi so svojou rodinou v meste QiQihar, ktoré sa nachádza na severovýchode Číny.

 

Z mesta Rizhao sa vydal so zámerom, že do svojho rodiska dobicykluje celých 1700 kilometrov. V meste Wuhu ho však zastavila na diaľnici polícia, ktorá mu oznámila, že strávil celý mesiac na bicykli jazdou opačným smerom.

 

 

 

Podľa denníka nevedel čítať dopravné značky, a tak sa spoliehal na „pomoc“ druhých.

 

Policajti a pracovníci na diaľničnom mýte však spravili dobrý skutok a poskladali sa mužovi na lístok na vlak domov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies