VIDEO Chvrches zverejnili videoklip k remixu piesne Bury It

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 13:13 • 2 min
VIDEO Chvrches zverejnili videoklip k remixu piesne Bury It

BRATISLAVA - Škótske synthpopové trio Chvrches dnes zverejnilo prostredníctvom služby YouTube videoklip k remixu skladby Bury It, v ktorom hosťuje speváčka Hayley Williams z americkej kapely Paramore.

slovakia

left justify in out

Animovaná novinka predstavuje zoskupenie, ktoré stojí na streche domu a pomocou telekinézy nadnášajú rôzne veci. Neskôr sa k nim pridá aj spomínaná Williams, s ktorou sa nakoniec preletia ponad mesto. O grafické spracovanie sa postaral autor komiksov Jamie McKelvie, ktorý s formáciou spolupracoval na viacerých plagátoch. Za animáciou zase stojí štúdio Mighty Nice.


Remix Bury It, ktorého štúdiová verzia mala premiéru na BBC 1 Radio, sa bude nachádzať na reedícii albumu Every Open Eye (2015), ktorý kapela uvedie na trh 29. júla. Tá bude okrem jedenástich pôvodných skladieb obsahovať ďalších osem bonusových piesní a remixov.


Chvrches v zložení Lauren Mayberry, Martin Doherty a Iain Cook vznikli v roku 2011 v Glasgowe. Debutovali v septembri 2013 albumom The Bones Of What You Believe, z ktorého pochádzajú single The Mother We Share, Gun, Lies, Recover, We Sink, Tether a Under The Tide. Nahrávka sa v britskom rebríčku dostala najvyššie na deviatu priečku.

 

Spomínaná druhá štúdiovka Every Open Eye, obsahujúca single Leave A Trace, Never Ending Circles, Clearest Blue a Empty Threat, sa v UK Charte umiestnila na štvrtej priečke.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies