VIDEO Chlapec napálil nesprávneho kaderníka, ten mu žartík kruto vrátil

NETKY.SK • 31 Júl 2018, 19:57 • 2 min
VIDEO Chlapec napálil nesprávneho kaderníka, ten mu žartík kruto vrátil

Mladý chlapec dostal dobrú príučku, že si má dať dobrý pozor na to, z koho si robí žartíky. Pustil sa totiž do pánskeho kaderníka, ktorý má temnejší zmysel pre humor.

slovakia

left justify in out

Barber Jude Sannicandro sa dohodol s rodičmi chlapca, ktorý ho napálil a video zverejnil, že mu to vráti svojským spôsobom.

 

Keďže bol mladý Vito stály zákazník, po tom čo narobil zlobu, sa do kaderníctva vrátil pre úpravu vlasov. Jude využil svoju príležitosť.

 

Spočiatku chlapcovi vlasy normálne upravoval. Potom sa zrazu zatváril, že holiacim strojčekom zarezal do ucha a trochu ho štípol. Vzal papierové obrúsky, aby mu ucho akože pridržal a nenápadne ho zalial umelou krvou. Po pomerne dlhom dramatickom divadle pustil na zem silikónové ucho, čo vyzeralo, akoby odpadlo chlapcovi. Ten sa poriadne vydesil a hystericky zavolal na mamu. Tá vošla so smiechom a napokon zistil, že sa nič nestalo. Ponaučenie si mladík nepochybne zapamätá veľmi dlho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies