VIDEO Český šarlatán: Mužovi povedal, že je na 80% vyliečený, zomrel priamo pred jeho dverami!

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 17:19 • 2 min
VIDEO Český šarlatán: Mužovi povedal, že je na 80% vyliečený, zomrel priamo pred jeho dverami!

PRAHA - Marcel Wimmer (†45) trpel leukémiou, na ktorú aj v bolestiach skonal. Odmietol klasickú liečbu a vybral si alternatívny, to sa mu však stalo osudným!

slovakia

left justify in out

Pán Wimmer sa začal „liečiť“ v spoločenstve s názvom Slunce naděje. Tam sa ho ujal samozvaný guru Jiří Suchý, ktorý sa tváril, že Marcela lieči. „Oni mu povedali, že keď sa telo dostane bolesťami na totálne dno, znovu sa narodí a bude sám liečiť ľudí,“ povedala Marcelova kamarátka pre rozhlas.cz.

 

Marcela doviezli do spoločenstva Slunce naděje jeho rodičia. Po pár dňoch im odtiaľ zavolali, že si môžu pre neho prísť a ich syn je zdravý na 80%. Marcel zomrel priamo pred sídlom Slunce naděje v náručí svojich rodičov.

 

Novinári ušili na samozvaného liečiteľa búdu

Redaktori Rádiožurnálu poslali do spoločnosti Slunce naděje muža, ktorý sa vydával za onkologického pacienta. Ten natočil celú „liečbu“ na kameru. Po niekoľkých sedeniach plných lúskania a tlieskania, mu Suchý povedal, že jeho nádor je na ústupe. Za sedenia zaplatil 3500 českých korún (asi 125 eur).

 

Novinári ho potom poriadne nachytali, pozrite si ako sa zatváril.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies