VIDEO Britský moslim tvrdí, že stavať snehuliaky je neprípustné. Iba ak by nemali hlavu...

NETKY.SK • 25 December 2017, 08:00 • 2 min
VIDEO Britský moslim tvrdí, že stavať snehuliaky je neprípustné. Iba ak by nemali hlavu...

Britský aktivista Tommy Robinson si vo svojej nedávnej šou robil srandu z videa, na ktorom fúzatý moslim varuje pred stavaním snehuliaka.

slovakia

left justify in out

Video, ktoré je súčasťou kanálu Naseeha Sessions, ukazuje muža, ktorý stojí na zasneženej záhrade a žoviálne s úsmevom divákov varuje, že stavba snehuuliaka je veľmi nebezpečná vec., píše server Stredoevropan.cz. Ako stojí v popiske videa, "Aláh najviac potrestá práve tvorcov obrázkov".

 

Európan by si povedal, že ide o bežnú recesiu, ale on to myslí smrteľne vážne. Pripomína to videá Islamského štátu, kde náboženská hliadka so samopalom cez rameno chodila ulicami Rakky a s úsmevom ľuďom doporučovala, aké oblečenie nemajú nosiť a ako predávať jedlo. Trest za porušenie bola obvykle smrť.

 

Islam zakazuje stavbu sôch alebo maľovanie obrazov. Stavba snehuliaka je preto zakázaná tiež. Existuje však možnosť, ako sa trestu od Alaha vyhnúť, hovorí muž na videu. Keď nebude mať snehuliak hlavu, je všetko v poriadku...

 

O tom, že nejde o ojedinelý názor, svedčí aj diskusia pod článkom, v ktorej diskutujúci s názorom videa nadšene súhlasia.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies