Maďarská elita proti bojovníkom z celej Európy na turnaji RFA v Budapešti

NETKY.SK • 1 Február 2023, 14:18 • 2 min
Maďarská elita proti bojovníkom z celej Európy na turnaji RFA v Budapešti

Organizácia Real Fight Aréna zverejnila štartovnú listinu pre blížiaci sa turnaj RFA 8, ktorý sa premiérovo uskutoční v Budapešti. Zápasy budú veľmi zaujímavé nielen pre maďarských, ale aj československých fanúšikov bojových športov. Jeden z najzaujímavejších zápasov na nás čaká podľa pravidiel MMA v váhe do 66 kilogramov, kde sa domáca hviezda Gergely Csibi postaví proti českému bojovníkovi Jozefovi Štummerovi.

slovakia

left justify in out

Vo svojom poslednom vystúpení predviedol Csibi skvelý výkon a získal presvedčivú výhru na body pred pražským publikom. Maďarský zápasník je zvyknutý ukončovať svoje zápasy ešte v prvom kole. Na RFA 7 však zvolil inú taktiku a dominoval nad Olegom Serdyukem na zemi počas celých troch kôl. Napriek tomu Josef Štummer nemá ťažkú hlavu z takého presvedčivého víťazstva.

 

„Viem, že môj súper je kvalitný postojár a v poslednom zápase poukázal na svoje wrestlingové zručnosti. Nemôžem ho podceiť a tým pádom by ma nemal ani ohroziť,“ verí si český vojak. Štummer vyhlásil: "Neviem, či prídu fanúšikovia, ale moji najbližší tam určite budú a to mi stačí. Do zápasu dám všetko a získam víťazstvo na cudzej pôde.“

 

V hlavnom predzápase sa predstaví maďarská postojárska jednotka v hmotnosti do 75 kg Dominik Bereczki. Proti nemu bude stáť šampión ČR v K-1 a premožiteľ Lea Brichty Vít Vokoun.

 

Vokoun sa pripravuje v plzenskom Yaksha Gym pod vedením trénera Lukáša Simka a svojim fanúšikom sľubuje, že v prípade, že sa rozhodnú cestovať do hlavného mesta Maďarska, uvidia krásny zápas. V Budapešti to bude premiéra nielen pre organizáciu RFA, ale aj pre Víta samotného. "Ešte som v Maďarsku nikdy nezápasil. Viem, že súper je maďarská jednotka, ale robíme bojový šport a tam sa môže stať čokoľvek. Neviem ako ma budú brať domáci fanúšikovia, ale ja tam idem vyhrať," hovorí sebavedome.

 

Jeho súper Dominik Bereczki sa v RFA predstavil víťazne, keď dokázal poraziť Jakuba Kadáša už v prvom kole po krásnom KO. "Ten zápas som videl, ale ako hovorím, je to bojový šport. Stať sa tam môže čokoľvek," opakuje Vokoun, ktorý má na svojom konte rovnako veľmi zaujímavý skalp. Pred pár mesiacmi sa mu podarilo zvíťaziť nad Leom Brichtou pod amatérskymi K-1 pravidlami.

 

Hlavným zápasom je súboj medzi Istvánom Verébom a Slovenským ŠAMANOM Dobiášom, zápas, ktorý nemá favorita.

Nenechajte si ani vy ujsť tento kvalitný turnaj kde sa nám predstaví Maďarská elita proti bojovníkom z celej Európy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona