Bratislavské Nivy by mali byť dokončené už o rok

NETKY.SK • 25 November 2019, 16:45 • 2 min
Bratislavské Nivy by mali byť dokončené už o rok

BRATISLAVA - Spoločnosť HB Reavis Slovakia uviedla, že projekt Stanica Nivy v Bratislave, ktorý kombinuje nákupné centrum, autobusovú stanicu, gastro zónu s tržnicou a aktívnu zelenú strechu, má necelý rok pred svojím otvorením.

slovakia

left justify in out

Svoj domov v multifunkčnom objekte nájdu obchody ako Zara, Massimo Duti, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, či Oysho a obchod s bytovými doplnkami Zara Home.

 

img


Do projektu Stanica Nivy vstúpila Inditex, španielsky retailový reťazec. "Inditex prinesie svoje portfólio značiek na Slovensku, vrátane dvoch nových, ktoré doposiaľ trhu chýbali, celkovo zaberie 10 percent predajnej plochy Stanice Nivy," uviedol CEO spoločnosti HB Reavis Slovakia René Popík. Do tejto lokality prinesie zhruba sedemtisíc metrov štvorcových obchodov a celkovo sedem značiek.

 

img


Bratislave tento projekt prinesie nový autobusový terminál letiskového typu, viac ako 250 retailových prevádzok, gastro zónu s tržnicou s lokálnymi farmárskymi produktmi a zelenú strechu určenú pre aktívny oddych a relax. Na jeseň v roku 2020 sa toto aktuálne najväčšie stavenisko v strednej Európe zmení na verejný priestor.
 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona