VIDEO Britskí teenageri sa dopustili ohavného činu: Takto ublížili postihnutej žene!

NETKY.SK • 1 August 2018, 13:39 • 2 min
VIDEO Britskí teenageri sa dopustili ohavného činu: Takto ublížili postihnutej žene!

Mladí Angličania vykonali neodpustiteľný čin, za ktorý by mali byť exemplárne potrestaní.

slovakia

left justify in out

V anglickom meste Bury St Edmunds sa v piatok odohral nepríjemný incident. Štvorčlenná skupina mladých vandalov vo veku 15-17 rokov zaútočila na zdravotne postihnutú ženu, ktorá odpočívala na jednej z lavičiek v mestskom parku.  

 

Teenageri ju najskôr obliali vodou, následne na ňu hádzali vajíčka a nakoniec ju celú obsypali múkou. Aby toho nebolo málo, na dôvažok sa pri takto zničenej žene odfotografovali. Ponížená Angličanka sa pred nimi nedokázala ubrániť.

 

Svedkovia incidentu, samozrejme, okamžite zavolali políciu, ktorá presne vedela, o koho sa jedná. Táto skupina mládencov má toho na rováši už až-až, no doposiaľ sa tak závažného činu nedopustili. Chlapci boli zatknutí, no medzi časom ich už aj prepustili na kauciu.

 

Na prípad médiá upozornil Robin Armstrong, ktorý bol z celej udalosti natoľko zhrozený, že políciu a verejnosť prostredníctvom videa na svojej sociálnej sieti vyzýva k tomu, aby okamžite konala a vandalov potrestala.

 

Polícia tvrdí, že k prípadu pristupuje s plnou vážnosťou a sľubuje, že vinníci budú za svoje činy niesť zodpovednosť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies