VIDEO Brazílčanka unikla smrti o vlások. Letiaci motocykel ju minul o milimetre

NETKY.SK • 4 Júl 2018, 09:28 • 2 min
VIDEO Brazílčanka unikla smrti o vlások. Letiaci motocykel ju minul o milimetre

SAO PAULO - Shriley Prestesová môže považovať piatok 22. jún za deň, keď sa druhýkrát narodila.

slovakia

left justify in out

Dramatické okamihy, ktoré sa odohrali v mestečku Tatuí v brazílskom meste Sao Paulo, zachytili bezpečnostné kamery. Motocyklista predbiehal auto, ale vodič si ho nevšimol a chystal sa odbočiť. Motocyklistu a jeho motorku tak auto poslalo do vzduchu smerom, kde stála Shirle.

 

Pre obchodom čakala na svojho malého syna a vychutnávala si cigaretu. „Akurát som sa otočila, keď som videla letiacu motorku. Nemala som vôbec čas reagovať,“ povedala Prestesová.

 

To jej možno zachránilo život. Ako motorkár, tak aj jeho motorka preleteli tesne okolo vydesenej ženy a pristáli pár metrov za ňou. „Vďaka Bohu, že moje nebolo so mnou, pretože by ho to určite trafilo a následky mohli byť fatálne,“ povedala.

 

Prestesová vyviazl z hrozivo vyterajúcej situácie bez škrabanca, motorkár len s ľahkými zraneniami. Polícia ho však obvinila z nebezpečného šoférovania.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies