VIDEO: Autobus v Pittsburghu čakal na červenej, prepadla sa pod ním zem

NETKY.SK • 30 Október 2019, 13:50 • 2 min
VIDEO: Autobus v Pittsburghu čakal na červenej, prepadla sa pod ním zem

Veľmi nečakane skončil v pondelok ráno svoju jazdu vodič autobusu v Pittsburghu. Pár okamihov potom, čo zastavil na jednej z miestnych križovatiek, sa totiž zadná časť jeho auta prepadla do zeme.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa našťastie zaobišla bez vážnych zranení. Prečo sa cesta prepadla, zisťujú úrady.

 

Nehoda sa stala v centre mesta počas rannej špičky, pred ôsmou hodinou (pred 13. hodinou SEČ). V autobuse bol v tej chvíli len vodič a jediný pasažier. Ten bol s ľahkými zraneniami v oblasti krku prevezený na ošetrenie do nemocnice, vodič vyviazol nezranený.

 

 

Diera o hĺbke šiestich metrov skoro pohltila aj osobné vozidlo idúce za autobusom, jeho vodič ale stihol zabrzdiť včas. Cesta bola okamžite uzavretá a úrady začali riešiť, ako autobus vytiahnuť.

 

 

"Problémom je, že musíme autobus vyzdvihnúť priamo hore, pretože tu máme rozvody elektriny a niekoľko plynových potrubí," uviedol riaditeľ pittsburského odboru verejnej bezpečnosti Wendell Hissrich.

 

Okolo piatej hodiny popoludní miestneho času sa na miesto nehody podarilo dopraviť dva žeriavy, pomocou ktorých bol autobus za niekoľko hodín vyzdvihnutý. Ulica však bude uzavretá ešte najmenej ďalšie dva týždne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies