VIDEO Americký herec Kevin Spacey si zahral v klipe Toma Odella

NETKY.SK • 20 September 2016, 15:26 • 2 min
VIDEO Americký herec Kevin Spacey si zahral v klipe Toma Odella

BRATISLAVA - Anglický hudobník Tom Odell zverejnil videoklip ku skladbe Here I Am, v ktorom si zahral americký herec, režisér a scenárista Kevin Spacey.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatsedemročného rodáka zo South Orange v New Jersey možno v novinke vidieť, ako kráča po zdanlivo nekonečnom schodisku, pričom sa snaží dostať do vnútra miestnosti, kde sa odohráva večierok. Vždy ako sa k nej priblíži sa však zatvoria dvere a on musí kráčať ďalej.


Here I Am pochádza z Odellovej druhej štúdiovky s názvom Wrong Crowd, ktorý vydal 10. júna. Okrem spomínanej skladby z nej 25-ročný muzikant predstavil videoklipy aj ku piesňam Concrete, Somehow, Magnetised či Wrong Crowd.


Thomas Peter Odell sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2012, keď vydal EP nahrávku Songs From Another Love. Na ňu nadviazal o rok neskôr The Another Love EP a debutovým albumom Long Way Down, s ktorým dobyl UK Chart. Je držiteľom BRITs Critics' Choice Award a Ivor Novello Award.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies