VIDEO 95-ročná dôchodkyna zažila šok: Do kuchyne sa jej vlúpal medveď!

NETKY.SK • 10 August 2018, 09:00 • 2 min
VIDEO 95-ročná dôchodkyna zažila šok: Do kuchyne sa jej vlúpal medveď!

Kanadská seniorka mala neohlásenú návštevu, poradila si s ňou však rázne.

slovakia

left justify in out

Anna Stadyová žije celý život v oblasti, kde výskyt medveďov nie je ničím neobvyklým. Napriek tomu by nikdy nečakala, že jeden z nich sa jej vkradne rovno do kuchyne. "Pozerala som televízor a začula som nejaký hluk v kuchyni. Išla som sa pozrieť, čo sa deje a zbadala som tam urasteného medveďa. Oňuchával skrinky a robil neporiadok," spomína dôchodkyňa.

 

Napriek bizarnosti situácie Anna nebola nejako zvlášť vyvedená z miery. Na zviera niekoľkokrát rázne zakričala a vyhnala ho von. Medveď kuchyňu opustil, no na dvore sa ešte zastavil a otočil, akoby sa chcel vrátiť späť. Nakoniec však odišiel. V kuchyni po ňom ostal neporiadok, čomu sa, samozrejme, Anna netešila.

 

Avšak ešte v ten istý večer sa nepozvaný hosť vrátil znova. Do domu vkĺzol zadným vchodom opäť narobil hrmot a neporiadok, niečo so sebou vzal a odišiel. Starenka kontaktovala miestne úrady, ktoré na jej dvor umiestnili špeciálnu pascu pre medvede. Dúfa však, že ho nenájdu, pretože by ho museli zabiť. „Bol to taký nádherný bucľatý maco," zastáva sa ho Anna.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies