Vettel sa mi ziskom štvrtého titulu vyrovná, tvrdí legenda Prost

NETKY.SK • 26 Február 2013, 12:22 • 2 min
Vettel sa mi ziskom štvrtého titulu vyrovná, tvrdí legenda Prost

Vettel sa mi ziskom štvrtého titulu vyrovná, tvrdí legenda Prost - Formula 1 Legendárny pilot formuly 1 Alain Prost tvrdí, že sa mu Nemec Sebastian Vettel už v ďalšej sezóne seriálu MS vyrovná v počte jeho štyroch majstrovských titulov. Francúzskemu fenom

slovakia

left justify in out

img

Legendárny pilot formuly 1 Alain Prost tvrdí, že sa mu Nemec Sebastian Vettel už v ďalšej sezóne seriálu MS vyrovná v počte jeho štyroch majstrovských titulov.

Francúzskemu fenoménovi sa to podarilo s dvoma tímami v horizonte deviatich rokov, Vettel by však bol ešte "šikovnejší", keďže by slávil nepretržité štyri tituly a najmä stále verný farbám stajne Red Bull.

Iba traja piloti dokázali získať v efjednotke štyri a viac celkových prvenstiev. Okrem Prosta (4x) sa to podarilo Argentínčanovi Juanovi Manuelovi Fangiovi (5x) a Nemcovi Michaelovi Schumacherovi (7x)."Myslím si, že Sebastian má opäť najlepšie vyhliadky na to, aby získal ďalší titul. Nepredpokladám, že bude mať taký skvelý štart ako pred dvoma rokmi, keď vyhral päť zo šiestich úvodných pretekov. Aj tak si však myslím, že bude mať sezónu pod kontrolou," povedal 58-ročný Prost.

Nová sezóna formuly 1 štartuje 17. marca Veľkou cenou Austrálie v Melbourne.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies