Vettel by znova ignoroval príkazy tímu

NETKY.SK • 11 Apríl 2013, 14:52 • 2 min
Vettel by znova ignoroval príkazy tímu

ŠANGHAJ - Nemecký pilot stajne formuly 1 Red Bull Sebastian Vettel vo štvrtok na margo príhody z predchádzajúcej Veľkej ceny Malajzie s tímovým kolegom Markom Webberom vyhlásil, že by znova ignoroval príkazy vedenia, ak by išlo o víťazstvo.

slovakia

left justify in out

Trojnásobný majster sveta pred tromi týždňami v závere VC Malajzie nerešpektoval pokyn z boxov, aby nepredbiehal vedúceho Webbera. Riskantným manévrom s opotrebovanými pneumatikami sa dostal pred Austrálčana a vďaka víťazstvu sa ujal vedenia v šampionáte. "Rozumel som správe a rozmýšľal som, čo chce tím urobiť - nechať Marka vyhrať a mňa nechať na druhom mieste. Myslím si, že keby sa zopakovala podobná situácia, urobil by som to zase. Ak mám byť úprimný, nikdy som od Marka nedostal významnú pomoc. Podľa mňa nás tím podporuje oboch rovnako. Marka si veľmi vážim ako jazdca, ale v minulosti mohol pomôcť tímu štyri- alebo päťkrát, a nestalo sa tak," povedal rodák z Heppenheimu pred nedeľňajšou VC Číny na okruhu v Šanghaji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies