Konferencia Globsec si vyžiada viacero dopravných obmedzení

NETKY.SK • 23 Máj 2023, 17:30 • 2 min
Konferencia Globsec si vyžiada viacero dopravných obmedzení

BRATISLAVA - Vodiči v Bratislave musia počítať s dopravnými obmedzeniami v súvislosti s konaním konferencie Globsec. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová.

slovakia

left justify in out

"Je potrebné počítať s určitými dopravnými opatreniami, ktoré sme prijali v súvislosti so zabezpečením verejného poriadku a predovšetkým s cieľom zabezpečiť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky," ozrejmila Bárdyová. Obmedzenia sú pred hotelom na Dvořákovom nábreží. "Konkrétne je tam umiestnené dočasné dopravné zariadenie zákaz zastavenia," podotkla. Zároveň v čase konania konferencie bude dočasným dopravným zariadením zákaz vjazdu obmedzený vjazd pre vozidlá pred hlavný chod hotela. "Toto obmedzenie bude platiť až do 2. júna," doplnila.

 

Krátkodobé obmedzenia cestnej premávky môžu podľa nej nastať aj pri presune jednotlivých delegácií medzi bratislavským letiskom, hotelom na Dvořákovom nábreží, Prezidentským palácom, Úradom vlády a Bratislavským hradom. "Policajti budú v najbližších dňoch vo zvýšenej miere dohliadať predovšetkým na verejný poriadok, ako aj na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky," povedala hovorkyňa. Konferencia Globsec sa v hlavnom meste uskutoční 29. až 31. mája s účasťou 1300 hostí zo 63 krajín. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies