Vestenický ide na hosťovanie do FC Janov

NETKY.SK • 20 Január 2014, 11:09 • 2 min
Vestenický ide na hosťovanie do FC Janov

NITRA - Slovenský futbalista Tomáš Vestenický mieri do talianskeho klubu FC Janov, kde už pôsobí jeho krajan Juraj Kucka. Sedemnásťročný Nitran odcestuje v stredu v sprievode manažéra Ľubomíra Moravčíka do Talianska.

slovakia

left justify in out

"FC Janov má veľký záujem, Tomáša nepotrebovali ani skúšať. Hoci platí, že kým niečo nie je na papieri, tak neplatí nič, tento kontrakt je na veľmi dobrej ceste. Uskutočnili sa už dokonca rokovania na úrovni klubov, dohoda znie na hosťovanie s opciou,“ opísal pre nitra.sme.sk Ľubomír Moravčík. 

O Vestenického, ktorý upútal na vlaňajších majstrovstvách sveta hráčov do 17 rokov v Spojených arabských emirátoch, prejavili v minulosti záujem aj Celtic Glasgow či Bastia. Vestenický však nebude od začiatku hrávať za A-tím Janova, ktorý pôsobí v Serie A. "Tomáš začne v Primavere. Rezervné mužstvá klubov Serie A majú totiž vlastnú súťaž, určenú pre hráčov do 20 rokov,“ vysvetlil pre nitra.sme.sk Moravčík. 

"Tomášovi sme dali súhlas, o jeho budúcnosti sa rozhodne v najbližších dňoch,“ komentoval situáciu okolo Vestenického odchodu do Janova generálny manažér nitrianskeho klubu Jozef Petráni. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies