Vestenickému sa v Poľsku dlhodobo nedarí, mieri na hosťovanie do Nitry

NETKY.SK • 18 Január 2018, 10:09 • 2 min
Vestenickému sa v Poľsku dlhodobo nedarí, mieri na hosťovanie do Nitry

KRAKOV - Slovenský futbalový útočník Tomáš Vestenický strávi jarnú časť sezóny 2017/2018 na hosťovaní vo fortunaligovom tíme FC Nitra. Informovala o tom oficiálna stránka jeho kmeňového zamestnávateľa Cracovie Krakov.

slovakia

left justify in out

Vestenický zažiaril na MS 2013 hráčov do 17 rokov v Spojených arabských emirátoch, Slovensku pomohol k prieniku do osemfinále piatimi gólmi. Následne z Nitry zamieril do AS Rím, pôsobil aj v Modene. Cracovia si ho v roku 2016 z Ríma najskôr požičala, neskôr sa hosťovanie zmenilo na trvalý prestup.

 

Na poľskej futbalovej scéne sa Vestenickému príliš nedarilo. V drese Cracovie odohral dovedna 40 súťažných duelov, strelil jeden gól. Podľa webu ekstrastats.pl v Ekstraklase neskóroval ostatných 32 zápasov, čo je suverénne najviac spomedzi útočníkov čakajúcich na presný zásah v tejto súťaži.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies